New-Awareness
/

Voor het ultieme relaxen

 


Diensten

 

Diensten:

Arrangementen:

Arrangement max 6 personen ( van Mei tot half September (afhankelijk van het weer)).

Hier kun je genieten met vrienden en vriendinnen van een massage van een half uur, gebruik van zwembad en jacuzzi, drankjes en een maaltijd of BBQ afhankelijk van jullie keuze.

Eten en sauzen worden allemaal vers bereid in eigen keuken en dieetwensen kunnen worden aangegeven en worden van te voren duidelijk afgesproken net als welke drank er aanwezig moet zijn.

Voorbeelden : maaltijd salades, BBQ vlees en vis, vers gemaakte pizza met beleg naar keuze (van te voren aan te geven), sushi, de huisgemaakte super hamburger, etc 

Reiki:

"Reiki" zijn wee Japanse woorden "Rei" is universum en "Ki" is kracht of energie.  Dit is de energie rondom ons heen. Alles wat leeft en groeit heeft deze energie nodig om te kunnen bestaan. We kunnen deze energie voelen wanneer we ons in de natuur begeven. Iedereen kent waarschijnlijk het onbeschrijfelijke gevoel één te zijn met de natuur, als u bijvoorbeeld langs de slootkant zit of in het bos wandelt.

Wat doet Reiki?
Reiki gebruiken wij als een methode om balans in je lichaam te creëren en je lichaam te helen. Door middel van verschillende handposities ontvangt steeds een bepaald deel van het lichaam de reiki energie. Je kunt tijdens de reiki behandeling warmte ervaren die zorgen voor innerlijke rust en stukje ontspanning. De energie stroomt, heel natuurlijk, altijd naar die plaatsen die warmte en extra energie nodig hebben.


Wat merk je bij een Reiki-behandeling?
Meestal is het zo, dat jij tijdens de behandeling je prettig en behaaglijk gaat voelen en alle spanning van je af voelt glijden. Het kan zijn dat je op pijnplekken voelt dat er iets gebeurt. Het kan echter ook zijn dat verdriet dat je hebt weggeduwd of niet hebt verwerkt naar boven komt. Verder kan het gebeuren dat jij het warm krijgt, in slaap valt, tintelingen voelt in armen en benen, enzovoort. Na afloop kun jij je heel licht voelen, blij, energiek of juist moe. Kortom, op allerlei manieren kunt je merken dat de energie in jou aan het werk is. Het kan ook zo zijn dat je niets voelt. Hoeveel of wat je voelt bepaalt echter niet of een behandeling wel of niet zinvol is. Soms zijn de effecten van een behandeling op een later moment merkbaar. Ook kunnen ze van dien aard zijn dat je er aanvankelijk geen erg in hebt. Wat je voelt hoeft trouwens niet altijd een lichamelijke gewaarwording te zijn. Het kan ook zijn dat jij duidelijker ziet of voelt wat voor stappen je moet zetten in jouw leven. Je kunt als het ware in uw bewustzijn een stukje opgetild worden, waardoor jij even vanuit een groter perspectief kunt kijken en voelen.

Wat is Reiki?

 


Massage voor ouderen:

Massage voor ouderen is een zachte en ontspannende massage voor betere bloedcirculatie, weerstand en ontspanning bij ons op de praktijk of massage aan huis. 

O

Ontspanningsmassage:

Dit is een massage die er op gericht is jou tot totale ontspanning te brengen en de stress uit de spieren te verwijderen, maar die ook een weldaad is voor de geest. Hierbij worden drukpunt-technieken, Reiki en massage gebruikt. Dit in combinatie met een heerlijk geurende of neutrale olie en rustgevende muziek, geeft totale ontspanning.

Als, indien gewenst, jij vraagt om spieren los te maken kan daar zeker voor gezorgd worden, maar het kan zijn dat jij als de spieren vastzitten er wat spierpijn aan overhoudt die een paar dagen kan aanhouden. 

 

 


Hot Stone Massage:

Hot stone therapie is een geweldig intense warmte massage, die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de “druk” van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam wordt je verder los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting.

 


 

Massage en Coachingstraject

Als je niet lekker in je vel zit, zul je merken dat dit ook vaak fysieke klachten geeft. 

Doordat er bij een cliënt tijdens de massage emoties loskwamen en dit per behandeling heftiger werd gingen we in gesprek en kregen we een hulpvraag of meer konden betekenen. 

We zijn beiden ook coach en hebben deze cliënt na overleg een traject aangeboden van 10 behandelingen als basis, waarvan 5 massages en 5 coachingsgesprekken. 

Aangezien we meer mensen tegenkomen met vergelijkbare problemen hebben we besloten dit breder aan te willen bieden. Of dat de problemen op persoonlijk vlak of arbeidsgerelateerd zijn maakt niet uit. Dit traject bied de mogelijkheid om lichaam en geest weer in balans te krijgen.