New-Awareness
/

Voor het ultieme relaxen

 

 

Over ons

 

Beste Bezoeker,

Wij zijn Adri en Frits van Stratum en wij hebben geleerd dat als je een haastig, jachtig en stressvol bestaan hebt, de aandacht voor en luisteren naar je lichaam verslapt. Doordat wij in het verleden regelmatig gebruikmaakten van de sauna en ook massages ondergingen, kwamen we er achter dat dat juist de momenten waren waarbij je helemaal tot ontspanning kon komen. Adri had, toen ik haar leerde kennen 11 jaar geleden, al tweede graads Reiki, en zei toen al dat ze daar meer mee wilde doen. Frits is zich 5 jaar geleden gaan verdiepen in massages en welke vormen er zijn. Adri geeft de Reiki en hotstone massages en Frits geeft hotstonemassages, ontspanningsmassage.

Uit verschillende technieken is door de jaren heen een massage ontwikkeld die voor totale ontspanning zorgt en door dit intuïtief toe te passen, kwam er steeds meer vraag naar.  Aangezien er steeds meer vrienden kwamen vragen om Reiki of een ontspanningsmassage hebben we besloten begin dit jaar om dit voor iedereen mogelijk te maken en zijn we met New-Awareness begonnen.

Aangezien de meeste mensen het overdag erg druk hebben en moeilijk tijd kunnen maken, bieden wij jou de mogelijkheid aan om in de avond of weekenden te genieten van een heerlijke ontspannende massage.  Voor sommigen komt het niet uit zich te verplaatsen en daarom is er gelegenheid om te kiezen;  bij ons in de knusse en kleine praktijk met eigen ingang of, indien de ruimte bij jou thuis dit toelaat, komen wij met de massagetafel bij jou aan huis. Voor de massages maken wij gebruik van biologische oliën die huidvriendelijk zijn. Dit kan een neutrale - of kruidenolie zijn. Natuurlijk heb je de keuze om dit in totale stilte te gaan ervaren of wellicht geniet je liever met relaxende muziek. De keuze is aan jou. Jij bent er niet voor ons maar wij zijn er voor jou. 

 

Wat kun je van ons verwachten: (zie toelichting bij diensten)  

Ontspannings Reiki 

Massage voor ouderen

Ontspanningsmassage 

Hot Stone Massage 

Massage Arrangementen ( van Mei tot half September )

Combinatie massage en coaching